Spoznajmo se

Imate vprašanje ali samo želite vzpostaviti kontakt?

Spodaj pustite sporočilo!

Pošiljanje sporočila

GDPR

Potek energijskega svetovanja

Pregled fizičnega telesa

Vse notranje organe, tkiva, mišice, kosti, hormone, vretenca … vse energijsko uravnam. To pomeni, če so energijsko podhranjeni, jim dodam novo svežo, univerzalno energijo. V primeru hormonskega neravnovesja to usklajujem 

Pregled čustvenih blokad

Vse izvira iz naših čustev in kako jih uspemo predelati. Vašo žalost, razočaranje … vse to transformiram. To pomeni, da je vaša čustvena bolečina manjša, oziroma izgine. Tudi v hujših primerih, ko negativna čustva pripeljejo v depresijo, se to počisti in vse je lažje.

Kaj lahko pričakujete

Terapija ni boleča in je sproščujoča. Kar občutijo pacienti so v večini primerov mravljinci, občutek toplote ali hladu … vse je zelo individualno. Pri vseh pa je skupno to, da so po terapiji sproščeni, imajo občutek lahkotnosti.

Vabilo

V veliko zadovoljstvo mi je, da lahko na podlagi lastnih izkušenj in  znanj pomagam vam do boljše kvalitete življenja. Če imate fizične ali psihične težave in želite svoje življenje obrniti na bolje, ga zaživeti s polnimi pljuči, dobrodošli. Skupaj bomo poiskali rešitev prav za vas.

Poiščite svoje ravnotežje. Postavite svoje cilje. Sprejemite izziv. Nagradite sebe.

Naziv operacije: MA-energijsko in poslovno svetovanje Alenka Kink Pušnik s.p.

Namen operacije: Zagon začetnega podjetja s pomočjo oglaševanja, z nakupom osnovnih sredstev, samozaposlitvijo, širjenju posla na tuje trge.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  www.eu-skladi.si

Naložba se financira 100%

Velikost pisave